Definitie MacMillan:

avatar – noun [countable] computing /ˈævəˌtɑː(r)/ – a picture on a computer screen that represents a particular computer user, especially one of several users who are having a conversation with each other on the Internet

Definitie Oxford:

avatar – /avvtaar/ noun – chiefly Hinduism – a deity appearing in bodily form on earth.

Definitia mea:

Cel mai bun film vazut de mine vreodata.

Astazi urmaream un top facut de KissTV al celor mai bune filme din 2009 – 2010, nominalizate la Oscar. Printre numele grele ca 2012, Sherlock Holmes, The Book of Eli, s-a numarat si (pe primul loc) Avatar. “Vocea” reportajului spune la un moment dat: “Cine nu a vazut pana acum Avatar este ca si cum nu ar fi incaltat niciodata un pantof sport, gen Adidas”. Ce o fi vrut sa zica? O fi rasist? Discriminant? Sau ce? Logic ca daca nu ai vazut Avatar, nu ai trait 🙂 Eu, de fel, nu “ma dau” cu gloata. Daca ii place lu’ X sau lu’ Y nu stiu ce film sau melodie, gata, trebuie sa imi placa si mie, dar cand vine vorba de Avatar… Nu are cum sa nu imi placa.

Nu ma apuc acum sa insir aici o pledoarie despre acest film, ci doar ii sfatuiesc pe cei care nu au vazut filmul sa mearga sa il vada (la cinema, ca acasa degeaba il vezi, chiar si Blue Ray daca il ai).

Cu un rating de 8.6 / 10 pe imdb.com, aici si pagina lui:

http://www.imdb.com/title/tt0499549/


Categoria: Timp Liber

Ganduri

Niciun Gand

Spune ce gandesti

Cod de Securitate: